Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Kiinnostuitko? Klikkaa logosta Vaakan sivuille ja liity mukaan
"JOS MONI TEKEE PIKKUISEN NIIN MAAILMA MUUTTUU"

perjantai 14. maaliskuuta 2008

Keväistä tuulahdusta Tilkkujen Yöhön 2008

Nyt neljättä kertaa järjestettävä Tilkkujen Yö palaa taas keväiseen ajankohtaan - kuten ihka ensimmäinen Tilkkujen Yö vuonna 2005. Ja mikä on taas tilkkuillessa! Valmista materiaalia eli tilkkuja on runsaasti eri puolilla Suomea odottamassa työstämistä peitoiksi. Lisää tilkkujakin voi toki tehdä, keräyshän on jatkuva.

Tällä kertaa Tilkkujen Yössä ei ole erityistä yhteistä kohdetta, jonne peittoja toimitetaan, vaan kukin alue tai paikkakunta voi halutessaan etsiä ja sopia oman kohteen, jonne peitot toimitetaan. Muussa tapauksessa peittojen varmuusvarastoa kasvatetaan tulevaa, mahdollisesti isompaa toimitusta ajatellen.

Tilkkujen Yö -tapahtuma on tapansa mukaan järjestäjänsä/jarjestäjiensä voimavarojen ja resurssien mukainen. Se voi kestää 2 tuntia tai vaikka aamuun asti. Siellä voi olla kymmeniä neulomisesta kiinnostuneita tai sitä voi viettää vaikka yksin tai se voi olla jotain siltä väliltä. Ainoa edellytys Tilkkujen Yön järjestämiseen on, että "järjestäjävastuussa" oleva henkilö on Vaakan jäsen.

Kuten viime syksyn Tilkkujen Yössä, keräämme jälleen kuvia peitoista kuva-albumiimme. Kuvia voi lähettää osoitteeseen tilkuntarinat(a)gmail.com. Otamme vastaan myös mielellämme palautetta, ideoita, muistoja menneiltä Tilkkuilloilta. Eli saa kommentoida, joko suoraan blogiin tai esim. yo sähköpostiosoitteeseen.

Keväisiä, energisiä virtauksia kaikille käsitöistä kiinnostuneille!

Ei kommentteja: