Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Kiinnostuitko? Klikkaa logosta Vaakan sivuille ja liity mukaan
"JOS MONI TEKEE PIKKUISEN NIIN MAAILMA MUUTTUU"

torstai 22. toukokuuta 2008

"Hyvä työ palkitsee tekijänsä"

Kuten jo aikaisemminkin on tullut esille, suurin osa vuoden 2008 Tilkkujen Yön tilkuista on tullut vastauksena 'Lämpöä viluisille'- haasteeseen. Tilkkujen tekijöitä löytyy niin Hangosta Ivaloon kuin myös rajojemme ulkopuoleltakin. Mukana on kädentaitoja kolmelta ellei neljältäkin sukupolvelta. Joukkoon mahtuu neulojia aloittelijoista aina himoneulojiin saakka. Moni edellisen kerran kouluaikoina puikkojaan heiluttanut on nyt tarttunut haasteeseem ja kenties löytänyt itselleen uuden, palkitsevan harrastuksen.

Vaakalla on useita jäseniä eri puolella Suomea, jotka yhdistelevät porukoissa tilkuista peittoja. Yksi näistä ryhmistä koostuu Raahessa ja Oulun seudulla vaikuttavista henkilöistä. Kesäkuun lopussa tämän porukan kokoamat tai heille lahjoitetut peitot matkaavat Viipurin synnytyssairaalaan sekä Karjalan Tuki ryn kummiperheiden lapsille Viipuriin. Lämmöllä tehtyjä tilkkuja noissa 80 peitossa on yhteensä noin 2000.

Tilkuntekijän terveisiä on mahdollista käydä lukemassa Vaakan tilkkusivuilta, josta löytyy kooste kirjeistä, korteista, lippusista ja lappusista, joita tilkkuvastaavat ovat vastaanottaneet. Pysähdythän hetkeksi näiden terveisten tunnelmiin.

Ei kommentteja: